Magyar nyelv English language Akadálymentesített verzió

Címlap

Mafilm Audio

A Mafilm Audio az egyik legrégebbi hangstúdió Magyarországon – 1948 óta működik piacvezető cégként. A többségi magántulajdonban lévő valamint 41%-ban Mafilm Nonprofit Zrt tulajdonban, Mafilm-leány komplex hang-szolgáltatást kínál a mozgókép-iparnak: a dialógus és zene-felvételtől a zaj-zörejezésen keresztül a vágásig és keverésig. A Mafilm Audio Magyarország vezető szinkron-stúdiója, portfóliója a helyi TV csatornáktól a multinacionális filmforgalmazókig terjed - egyike a régió legismertebb és elismertebb stúdióinak. A Mafilm Audio erőssége a munkatársak köre. A képzett technikai stáb és a legjobb fordítók, dramaturgok és szinkron-rendezők összeszokott munkája állandó minőséget jelent a megrendelőknek.

A Mafilm új ügyfélpolitikájának része, hogy az újraszerveződő magyar filmfinanszírozásnak köszönhetően forgató magyar filmeknek ismét hang utómunka bázisává váljanak.

www.mafilmaudio.eu

A Mafilm Audio az egyik legrégebbi hangstúdió MagyarországonA Mafilm Audio az egyik legrégebbi hangstúdió MagyarországonA Mafilm Audio az egyik legrégebbi hangstúdió MagyarországonA Mafilm Audio az egyik legrégebbi hangstúdió Magyarországon